عسل درمانی

درمان و مراقبت با عسل

عسل درمانی

درمان و مراقبت با عسل

من در این وبلاگ میخواهم روش های پیشگیری و درمان بیماری مشکلات دیگر را با عسل به شما آموزش دهم با من همراه باشید

طبقه بندی موضوعی

فواید شگفت آور عسل و زردچوبه و شیر

چهارشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۲ ق.ظ

عسل و زردچوبه و شیر فایده‌های زیادی برای سلامتی به همراه دارند. برای شناخت بهتر آن‌ها با رویال همراه باشید.

امروزه مواد طبیعی فراوانی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها به عنوان درمان طبیعی و خانگی استفاده کرد. یکی از درمان‌های خانگی که مدت‌ها قبل به کار بسته می‌شده است نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر است.

زردچوبه

زردچوبه (با نام علمیCurcuma longa) یکی از گیاهان و ادویه‌های متعلق به خانواده‌ی زنجبیل‌وارها است که از مدت‌ها پیش با اهداف پزشکی و درمانی از آن استفاده می‌شده است. این گیاه بومی کشور هند است و در سرتاسر هند، چین و اندونزی به عنوان ادویه و داروی طبیعی از آن استفاده شده‌ است. اکثرا از زردچوبه به عنوان یک طعم‌افزا (تقویت کننده‌ی طعم) شناخته می‌شود. زردچوبه فایده‌های بسیاری برای سلامتی دارد و بسیاری از آدم‌ها برای بهبود سطح سلامتی‌شان شروع به استفاده از آن کرده‌اند. در اندونزی، مردم زردچوبه را خرد می‌کردند و با فشار، آب آن را می‌گرفتند بعد آن را با صمغ درخت نخل مخلوط می‌کردند تا جامو (نوعی نوشیدنی که از گیاهان دارویی درست می‌شود و خاصیت درمانی دارد) تهیه کنند .
زردچوبه حاوی مواد فعال بسیاری است که اثرات بیولوژیکی بر بدن انسان می‌گذارند. کورکومین ماده‌ی اصلی موجود در زردچوبه است که قبلا پودر مقدس نامیده می‌شد و این فعال‌ترین عنصر موجود در زردچوبه است.
همچنین اثر تحریک کنندگی و بسیاری از مواد زیستی فعال دیگر، زردچوبه را به یکی از بهترین ترمیم کننده‌های زخم‌ها تبدیل می‌کند. امروزه، پژوهش‌های بسیاری برای اثبات اثر ماهیت بیولوژیکی زردچوبه در بعضی از عملکردهای فیزیولوژیکی انجام شده است. عقیده بر این است که مصرف زردچوبه می‌تواند سلامت شما را بهبود ببخشد، به خصوص اگر آن را با سایر مواد سالم مانند شیر و عسل مخلوط کنید.

عسل

درست به مانند زردچوبه، عسل و شیر نیز فایده‌های بسیاری برای سلامتی انسان‌ها دارند. عسل به عنوان یکی از بهترین ضدعفونی کننده‌ها و دارویی برای اکثر مشکلات و ناراحتی‌ها شناخته می‌شود در حالی که شیر نیز مواد مغذی فراوانی دارد که به حفظ سلامت بدن کمک می‌کنند. بسیاری از آدم‌ها نوشیدن مخلوط زردچوبه و عسل و شیر را تجربه کرده‌اند. آن‌ها به این مخلوط، مایع طلا می‌گویند چون می‌تواند با بسیاری از بیماری‌ها مبارزه و سلامت عملکرد اندام‌های بدن را حفظ کند.
عسل حاوی ۱۸٪ آب و ۲٪ مواد معدنی، ویتامین، گرده و پروتئین است. کیفیت عسل به آب موجود در آن بستگی دارد. بهترین نوع عسل آن است که آب کمتری داشته باشد. مواد موجود در عسل ویتامین، ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک و بعضی آمینو اسیدها هستند. همچنین کلسیم، منیزیم، منگنز، پتاسیم، سدیم، روی، و مس مواد معدنی هستند که می‌توانید در عسل طبیعی آن‌ها را بیابید.

شیر

عسل و زردچوبه اگر با شیر مخلوط شوند اثر و فایده‌شان برای سلامتی به بهترین وجه خواهد بود. شیر یک نوشیدنی است که اکثر مردم از آن می‌نوشند. می‌دانیم که شیر حاوی سطح بالایی از کلسیم، پروتئین، و سایر مواد مغذی است که برای بدن فایده‌هایی در بر دارند. بشر از روز تولد شیر مصرف کرده است و آدم‌ها آن را بهترین نوشیدنی برای حفظ سلامت استخوان‌ها می‌دانند. نه تنها می‌تواند به استخوان‌ها قدرت ببخشد، بلکه برای قلب، عضلات، و سایر اندام‌های بدن نیز فایده‌هایی در بر دارد.

 

عسل و زردچوبه و شیر

 

فواید نوشیدن عسل و زردچوبه و شیر برای سلامتی

وفور مواد مغذی در عسل و زردچوبه و شیر این مخلوط را به یکی از بهترین شفا دهنده‌های مشکلات و ناراحتی‌های خاص تبدیل می‌کند.

پیشگیری از سرطان

عسل و زردچوبه و شیر حاوی آنتی اکسیدان و بسیاری از مواد فعال است که می‌توانند از آسیب رادیکال‌های آزاد که موجب سرطان می‌شوند جلوگیری کنند. در بعضی از مطالعات گزارش شده است که زردچوبه می‌تواند آپوپتوز سلولی (خزان یاخته‌ای) [گونه ای از مرگ سلولی طی فرایند مرگ برنامه‌ریزی‌شده سلول است که در جانداران پرسلولی به وقوع می‌پیوندد] را تقویت کند. این ماده در ترکیب با عسل و شیر بهترین نوشیدنی ضد سرطان را تشکیل می‌دهد.

کاهش اثر شیمی درمانی

بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیای لس آنجلس، دریافتند که کورکومین ماده‌ی اصلی تشکیل دهنده‌ی زردچوبه است که می‌تواند اثر سیس‌پلاتین (یک نوع داروی شیمی درمانی که سرطان در ناحیه سر و گردن را درمان می‌کند) را افزایش دهد. نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر فرایند ترمیم بدن بعد از شیمی‌درمانی را تسریع خواهد کرد.

کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

آلزایمر بیماری است که معمولا در دوران پیری رخ می‌دهد. کسانی که نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر می‌نوشند خطر ابتلا به آلزایمر در آن‌ها کاهش پیدا خواهد کرد. کورکومین به عنوان یک عامل ضد التهابی به همراه عسل که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند می‌توانند از آسیب به سلول‌های مغزی جلوگیری کنند و شیر باعث تولید سلول‌های مغزی جدید می‌شود.

جلوگیری و رهایی از التهاب

کورکومین موجود در زردچوبه خواص ضد التهابی دارد که در کاهش التهاب موثر است. عسل به خاطر خواص ضد التهابی‌اش معروف است و ممکن است برای پیشگیری از التهابات مزمن مفید باشد. این فعالیت‌های ضد التهابی با پروتئین موجود در شیر تقویت می‌شوند که می‌تواند به ترمیم سلول‌های آسیب دیده‌ی بدن کمک کند. برای بهره‌مند شدن از این فایده، می‌توانید مخلوط عسل و زردچوبه و شیر را قبل از خواب بنوشید.

تسکین درد عضلات

در پژوهشی که در مجله‌ی انجمن بین‌المللی پزشکی ورزشی به چاپ رسیده است، دریافتند که زردچوبه حاوی کورکومین است که می‌تواند درد ماهیچه‌ی ناشی از فعالیت‌های سنگین یا نیمه سنگین را تسکین دهد. عسل می‌تواند موجب رفع سفتی عضلات شود در حالی که شیر می‌تواند به آرامش عضلات کمک کند.

تسریع التیام زخم‌ها

زردچوبه، به خاطر خواص ضد التهابی‌اش، اثر فوق‌العاده‌ای در درمان زخم‌های ناشی از بریدگی، جوش، نیش حشرات یا حتی سوختگی دارد. این نوشیدنی به شما در بهبودی سریع تر زخم هایتان کمک نخواهد کرد، اما اثر زخم را فورا از بین خواهد برد.

تقویت گوارش

زردچوبه و عسل به خاطر فایده‌هایی که برای حفظ عملکرد اندام‌های بدن دارند معروف هستند. آن‌ها می‌توانند از ارگان‌هایی مانند دستگاه گوارش در برابر ابتلا به زخم محافظت کنند. این ممکن است به بدن برای هضم بهتر غذا کمک کند. شیر را نیز می‌توان یک خوراکی پروبیوتیک به حساب آورد که به حفظ باکتری‌های خوب در روده و فرایند گوارش کمک می‌کند.

برطرف کردن زخم معده

نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر بهترین مواد برای درمان زخم معده هستند. عسل حاوی آنزیم گلوکز اکسیداز است که آب اکسیژنه تولید می‌کند که می‌تواند باکتری‌های مضر موجود در در معده مانند اچ. پیلوری را از بین ببرد. این باکتری باعث ایجاد بیماری زخم معده می‌شود. هملنند عسل، زردچوبه نیز حاوی خواص فوق‌العاده‌ای است که در کشتن باکتری‌های پاتوژن که از طریق دستگاه گوارش وارد بدن انسان می‌شوند موثر هستند. هر دو این مواد ما را از دست باکتری‌ها خلاص می‌کنند و شیر نیز در حفظ جداره‌ی معده در برابر ترشحات بیش از حد اسید معده عملکردی مهم دارد.

تقویت رباط‌های بدن

عسل و زردچوبه و شیر می‌توانند رباط‌ها را تقویت کنند. ترکیب این مواد تونیکی بی‌نظیر می‌سازد که عضلات و رباط‌ها را مستحکم می‌کند. نوشیدن این نوشیدنی قبل از خواب بهترین راه برای بهره‌مندی از مزایای آن است.

تقویت سیستم ایمنی

عسل و زردچوبه واقعا خواص ضد التهابی قدرتمندی دارند که به عملکرد سیستم ایمنی بدن در مبارزه با بیماری‌ها و ناراحتی‌ها کمک می‌کند. ترکیب فایده‌های عسل و زردچوبه باعث می‌شود بدن‌تان در برابر یک سری از بیماری‌ها مقاومت نشان بدهد.

پاکسازی خون

خون ما معمولا پر از مواد سمی و سایر مواد مضر مانند آلرژن و مواد شیمیایی است. نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر با حذف مواد سمی و سایر مواد مضر از کلیه‌ها می‌تواند به پاکسازی کلیه و در نتیجه‌ سیستم گردش خون کمک کند. همچنین سموم و مواد شیمایی را از بدن دفع می‌کند. بر اساس این عملکرد، می‌توان این نوشیدنی را یک سم‌زدا نامید.

درمان سرفه

هر زمان در خانه شربت ضد سرفه نداشتید بدانید که نوشیدن مخلوط عسل و زردچوبه و شیر می‌تواند به درمان سرفه کمک کند. این یکی از بهترین درمان‌ها برای سرفه محسوب می‌شود چون عضلات مجرای تنفسی را آرام می‌سازد و التهاب گلو را بر طرف می‌کند.

کمک به کاهش وزن

عسل و زردچوبه اثر خارق‌العاده‌ای بر سوخت و ساز چربی دارند. زردچوبه می‌تواند چربی‌ها را تجزیه و آن‌ها را با افزایش میزان تولید صفرا، از بدن دفع کند. نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر می‌تواند انرژی بیشتری برای‌تان فراهم آورد که شما را از گرسنگی و خوردن وعده‌های غذایی سنگین بی‌نیاز می‌کند.

حفظ استحکام و قدرت استخوان‌ها

شیر به همراه عسل و زردچوبه می‌تواند بدن را به تولید سلول‌های استخوانی سالم تحریک کند و مانع از دست رفتن کلسیم استخوان‌ها شود. نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر به طور منظم همچنین درد مفاصل را کاهش می‌دهد و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا

زردچوبه و عسل حاوی خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی هستند که به محافظت از بدن در برابر ویروس آنفولانزا کمک می‌کنند در حالی که شیر می‌تواند بنیه‌ و توان بدن را افزایش دهد که در نتیجه‌ی آن حمله‌ی ریزجانداران به بدن مشکل خواهد شد.

درمان بیماری کبد

توصیه می‌شود کسانی که از بیماری کبد و علائمی مانند زردی و یرقان رنج می‌برند این نوشیدنی طلایی را مصرف کنند. زردچوبه حاوی کورکومین است که در ترمیم آسیب‌های کبدی موثر است، عسل هم همینطور. شیر نیز برای کسانی که از بیماری کبد رنج می‌برند مفید است و به درمان سریع‌تر آن‌ها کمک می‌کند.

 

عسل و زردچوبه و شیر

 

درمان التهاب چشم

تقریبا تمام التهاب‌های بدن را می‌توان با نوشیدن شیر و زردچوبه درمان کرد. عسل و زردچوبه و شیر با ممانعت از تولید لکوترین‌ها (پروتئینی که باعث التهاب می‌شود من جمله‌ التهابی که در چشم‌ها اتفاق می‌افتد) به درمان التهاب کمک می‌کند و فاید‌ه‌های زیادی برای سلامتی دارد.

درمان آسم

بازهم خواص ضد التهابی موجود در ترکیب عسل و زردچوبه و شیر می‌تواند به کاهش بیماری آسم کمک کند. باور بر این است که این نوشیدنی ممکن است به کاهش شدت علائم آسم کمک کند.

درمان بیخوابی

اگر از بیخوابی و عدم خواب راحت رنج می‌برید، نوشیدن شیر و زردچوبه در ترکیب با عسل را امتحان کنید. اثر آرامش‌بخش عسل و همین‌طور خاصیت تسکین‌دهندگی عضلات در زردچوبه نیز بر کیفیت خواب تاثیر می‌گذارند. این نوشیدنی همچنین ممکن است به شما کمک کند قبل از موقع خواب احساس خواب آلودگی کنید چون شیر موجود در آن حاوی تریپتوفان است که احساس خواب آلودگی ایجاد می‌کند.

درمان مشکلات پوستی

نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر می‌تواند باعث تشکیل سلول‌های جدید و درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس و حتی آکنه شود. آنتی‌اکسیدان موجود در زردچوبه و عسل با التهابی که در پوست رخ می‌دهد مبارزه می‌کند در حالی که آمینو اسید و پروتئین موجود در شیر به بافت پوست کمک می‌کند خودش را ترمیم کند.

کاهش علائم آرتروز

آرتروز ناراحتی است که به بیماری‌های خود ایمن تعلق دارد (سیستم ایمنی بیش فعال که باعث آسیب به بافت‌ها می‌شود). ترکیب عسل و زردچوبه و شیر می‌تواند درد و التهاب به وجود آمده در بیماران مبتلا به آرتروز را کاهش دهد.

خطرات نوشیدن عسل و زردچوبه و شیر برای سلامتی

  • مصرف به اندازه‌ی زردچوبه بی‌خطر است اما بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید چون این ماده می‌تواند از فرایند لخته شدن خون جلوگیری کند یا اثرات ضد پلاکتی داشته باشد. مصرف بیش از حد زردچوبه همچنین باعث بیماری‌های معده، خشک شدن آب بدن و یبوست می‌شود.
  • بعضی‌ از افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز نمی‌توانند شیر مصرف کنند و ممکن است با این نوشیدنی مشکل داشته باشند.
  • از خوراندن این نوشیدنی به کودکان زیر یک سال اجتناب کنید چون آن‌ها هنوز تحمل خواص آنتی‌بیوتیکی طبیعی سطح بالای موجود در عسل را ندارند.

نحوه تهیه نوشیدنی عسل و زردچوبه و شیر

  • فقط زردچوبه‌ی تازه و با کیفیت را انتخاب کنید.
  • قبل از استفاده آن را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید.
  • یک قطعه‌ی ۲/۵ سانتی‌متری از زردچوبه را داخل لیوان شیر بیندازید.
  • شیر و زردچوبه را به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید تا به جوش بیاید.
  • آن را از روی شعله بردارید و در یک لیوان بریزید.
  • پس از خنک شدن، دو قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

یک بار در روز، قبل از خواب این نوشیدنی را بنوشید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی